Select Page

Tрка за срећније детињство

Written By

admin

Date

Oct 21, 2022

У суботу, 15.10.2022. године на Атлетском стадиону на Кошутњаку, одржана је хуманитарна трка под називом“ Трка за срећније детињство“, у организацији Црвеног крста, општине Чукарица. Учесници трке су били ученици свих основних  школа са општине Чукарица, од првог до осмог разреда.

С обзиром да је ова  манифестација хуманитарног карактера, ученици су показали хуманост куповином стартних налепница неопходних  за учешће у трци . Одзив ученика који су дошли у пратњи родитеља, био је изузетан и вредан похвале.

 Ученици наше школе су освојили осам медаља:

Други разред:

 Максимилијан Ходиш, бронза

  Дуња Нићић, бронза

Трећи разред:

Никола Мартиновић, злато

Пети разред:

Никола Луковић, злато

Шести разред:

Даница Божовић, бронза

Седми разред:

Вук Савић, бронза

Нађа Лукић, злато

Честитамо нашим освајачима медаља и захваљујемо се свим ученицима и родитељима који су својим присуством увеличали ову хуману манифестацију. Прикупљена новчана средства биће подељена оболелој и социјално-угроженој деци са наше општине.

                                                                       Руководилац подмлатка Црвеног крста,

                                                                                О.Ш.“ Браћа Јерковић“

                                                                                 Јасенка Трајковић

Повезане вести

Трка за срећније детињство
Трка за срећније детињство

У суботу 14.10.2023. године одржана је хуманитарна манифестација „ Трка за срећније детињство“, на Атлетском стадиону на Кошутњаку, у организацији Црвеног крста Чукарица. Учествовали су ученици свих школа са општине Чукарица. Ученици су се такмичили по разредима од...

ПОНОСИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ
ПОНОСИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ

Са поносом вам представљамо ученика VII3, Андреја Самарџића  који је остварио завидне резултате на такмичењима из различитих области. Андреј свему приступа темељно и посвећено, па је успех био очекиван. Ученик се посебно истакао из предмата српски језик, математика,...