Select Page

Ђачка помоћ породицама са децом школског узраста

Written By

admin

Date

Apr 23, 2024

Поштовани родитељи/ законски заступници,

 Одлуком  града Београда се утврђује право на доделу ђачке помоћи породицама ученика који редовно похађају основну и средњу школу у јавној или приватној својини на територији града Београда за школску 2024/2025. годину. 

Новчана средства у изнсу од 20 000, 00 динара по ученику, на име ђачке помоћи, исплаћује се породицама на рачун једног од родитеља или другог законског заступника.

Потребно је да преузмете Образац ђачка помоћ, и попуњен доставите одељењском старешини, најкасније до краја маја.

 Ученици првог разреда школске 2024/2025.године образац ће добити у школи приликом тестирања. Ученици првог разреда школске 2024/2025.године, који су већ били на  тестирању за први разред, попуњене обрасце могу доставити педагошко-психолошкој служби наше школе.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Преузмите образац [1.02 MB]

Повезане вести

Извештај о награђеним радовима ученика на ликовно-литерарном конкурсу„ Крв живот значи“
Извештај о награђеним радовима ученика на ликовно-литерарном конкурсу„ Крв живот значи“

Ликовно-литерарни конкурс“Крв живот значи“ реализован је током месеца априла у организацији Црвеног крста, општине Чукарица. Награђени су радови следећих ученика: Анђелија Божић, прво место, ликовни рад Вук Бошковић, друго место, литерарни рад Захваљујемо се свим...

Радионица ”Популарна наука”
Радионица ”Популарна наука”

Бранко Стевановић и Драгослав Пауновић – Популарна наука (физика) кроз интерактивне радионице са децом У понедељак 13.маја 2024.године у библиотеци ''Ђура Јакшић''у Железнику, ученици 4/4 одељења са учитељицом Жељком Борјан и библиотекаром школе, Слађаном Колунџић, су...