Select Page

Семинар – Digital Turn: How to make your school more digital

Written By

admin

Date

Nov 10, 2022

Category

Семинар Digital Turn: How to make your school more digital одржан је у Утрехту и Амстердаму у мају 2022. Овај семинар требало је да похађају директор школе Виолета Марковић и секретар Александра Хрехоровић али су због непредвиђених околности оне морале да одустану од ове мобилности. На семинар су отишле психолог школе Бранка Мицковски и наставница Беба Угреновић.

Семинар је одржан у периоду од 29. 5 до 4. 6. 2022. у Утрехту, уз једну студијску посету Амстердаму. 

Током семинара полазници су се упознали са најбољим школским праксама дигитализације из Естоније и Холандије. Предавачи су пренели своја искуства трансформације школе у дигиталном окружењу. Начини организације рада, увођења запослених и ученика у свакодневно коришћење дигиталних технологија, као и примена дигиталних технологија у учионици били су у центру пажње.

Наставнице које су похађале семинар као веома корисна знања издвајају она која су стекле у размени искустава са колегама из различитих Европских земаља.

Како је било на семинару погледајте у галерији.

Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union 

Повезане вести

Семинар у Верони – ICT in the Classroom: Innovative Tools to Facilitate Students Learning, Collaboration and Creativity 
Семинар у Верони – ICT in the Classroom: Innovative Tools to Facilitate Students Learning, Collaboration and Creativity 

Иако је наш пројекат као једну од мобилности имао одлазак наставвника у Тални, уместо у Естонију наставнице Беба Угреновић и Наташа Зубић похажале су семинар ICT in the Classroom: Innovative Tools to Facilitate Students Learning, Collaboration and Creativity који је...