Select Page

Семинар у Верони – ICT in the Classroom: Innovative Tools to Facilitate Students Learning, Collaboration and Creativity 

Written By

admin

Date

Nov 10, 2022

Category

Иако је наш пројекат као једну од мобилности имао одлазак наставвника у Тални, уместо у Естонију наставнице Беба Угреновић и Наташа Зубић похажале су семинар ICT in the Classroom: Innovative Tools to Facilitate Students Learning, Collaboration and Creativity који је одржан у Верони у фебруару 2020. 

Семинар је одржан у школи LINGUA IT – Centro di Cultura Italiana, у Верони од 10. 2. До 15. 2. 2020. Током семинара наставнице су се упознале са многобројним алатима за рад у настави, а који су везани за коришћење дигиталних технологија. Неке од апликација  са којима су се наставнице упознале су Kahoot, Edmodo, Screencast-o-matic, EdPuzzle, Socrative…Такоже су училе и о коришћењу нових метода као што су обрнута учионица и Task based learning и Visual thinking strategy.

Након повратка са семинара наставнице су своја знања пренеле члановима Наставничког већа и Стручних актива. 

Како је било на семинару можете погледати у галерији.

Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union 

Повезане вести

Семинар – Digital Turn: How to make your school more digital
Семинар – Digital Turn: How to make your school more digital

Семинар Digital Turn: How to make your school more digital одржан је у Утрехту и Амстердаму у мају 2022. Овај семинар требало је да похађају директор школе Виолета Марковић и секретар Александра Хрехоровић али су због непредвиђених околности оне морале да одустану од...