Select Page

ПОНОСИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ

Written By

admin

Date

Jun 29, 2023

Са поносом вам представљамо ученика VII3, Андреја Самарџића  који је остварио завидне резултате на такмичењима из различитих области.

Андреј свему приступа темељно и посвећено, па је успех био очекиван. Ученик се посебно истакао из предмата српски језик, математика, географија, биологија, хемија и физика. Из свих предмета, ученик је прошао Општинска такмичења, Градска такмичења, а из пет предмета је имао пласман и на Републичко такмичење.

Из српског језика ученик је освојио друго место на Општинском и друго место на Градском такмичењу.

Из математике је био  други на Општинском, први на Градском и трећи на Републичком такмичењу. На Градском такмичењу је био први на листи, чак испред ђака Математичке гимназије.

Завидно место је остварио и на такмичењима из географије. Био је први на Општинском и Градском такмичењу, а трећи на Републичком такмичењу.

Опет први из хемије на Општинском и Градском такмичењу, а други из физике на оба нивоа такмичења.

Ученик је свестран, заинтересован за континуирано учење и стицање знања. Подједнако му иду природне и друштвене науке. Предано, марљиво и систематично приступа припремама за такмичење. Андрејева највећа подршка су родитељи, наствници и другови из одељења. Сви наставници и школа су поносни на овако изузетно дете у свему. Поред завидних резултата на такмичењима, Андреј је и добар друг и пријатељ.

Желимо му пуно успеха у даљем раду и школовању.

   Колектив Основне школе „Браћа Јерковић“ 

Повезане вести

Извештај са Општинског такмичења у пружању Прве помоћи
Извештај са Општинског такмичења у пружању Прве помоћи

Општинско такмичење у пружању Прве помоћи, одржано је 11.5.2024. године у Основној школи“ Ђорђе Крстић“. Такмичење је екипног карактера и учесвовало је девет екипа из основних  школа са општине Чукарица. Представници наше школе су се детаљно и озбиљно припремали...

Извештај о награђеним радовима ученика на ликовно-литерарном конкурсу„ Крв живот значи“
Извештај о награђеним радовима ученика на ликовно-литерарном конкурсу„ Крв живот значи“

Ликовно-литерарни конкурс“Крв живот значи“ реализован је током месеца априла у организацији Црвеног крста, општине Чукарица. Награђени су радови следећих ученика: Анђелија Божић, прво место, ликовни рад Вук Бошковић, друго место, литерарни рад Захваљујемо се свим...