Select Page

 ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Written By

admin

Date

Oct 24, 2023

Category

Одмах по сазнању о појави случаја шуге код једног ученика наше школе контактирали смо Градски завод за јавно здравље.

Школа  прати здравствено стање ученика и вршиће пријаву сваког новог случаја Градском заводу за јавно здравље.

Одељењске старешине и наставници  упућују ученике на то да је шуга контактна болест и да је веома важно одржавање личне хигијене, као и  неопходност редовног и  честог прања руку.

Све одељењске старешине су обавештене да упуте родитеље да уколико примете код своје деце било какве промене и симптоме ове болести обавесте одељењског старешину и школу.

Школа се у потпуности придржава свих мера, које је прописао Градски завод за јавно здравље, од 19.10. 2023.године. Стручне препоруке лекара о мерама превенције прослеђене су свим родитељима наше школе.

У школи се обављају пооштрене мере текуће дезинфекције свих просторија.

Школа поседује четири вертикална апарата за дезинфекцију руку, који су  исправни и доступни ученицима. Два апарата се налазе на улазу у школу, и по један на првом и другом спрату. Такође свака учионица има бочицу са распршивачем за дезинфекцију на бази алкохола.

Школа поседује потребне количине дезинфекционих средстава, како за дезинфекцију просторија и радних површина, тако и за дезинфекцију руку.

Школа свакодневно сарађује са Градским заводом за јавно здравље и обавештава га о здравственој ситуацији код ученика и запослених.

Овим путем вас обавештавам да  до овог момента нисмо добили сазнање о појави новог случаја заражености.

Захваљујем вам се на подршци и уложеним напорима да заједничким деловањем утичемо на све првентивне мере и активности, које доприносе спречавању ширења заразних болести у нашој школи.

                      Директор школе

                     Виолета Марковић

Повезане вести

ОБАВЕШТЕЊЕ О БЕСПЛАТНИМ УЏБЕНИЦИМА ЗА ШКОЛСКУ  2024/25. ГОДИНУ

    Поштовани родитељи, Министарство просвете, науке и технолошког развоја  је школама доставило  Обавештење о финансирању набавке уџбеника средствима буџета Републике Србије за школску 2024/2025.годину Владе Републике Србије дописом Број:...

М Е Ђ У Н А Р О Д Н И    Д А Н   Д Е Ч Ј Е   К Њ И Г Е – 2. А П Р И Л
М Е Ђ У Н А Р О Д Н И    Д А Н   Д Е Ч Ј Е   К Њ И Г Е – 2. А П Р И Л

Међународни дан дечје књиге, 2.април, у нашој школској библиотеци је обележен на прикладан начин -  у сарадњи са Издавачком кућом „Одисеја“, одржана је књижевно – интерактивна радионица за ученике трећег разреда (3/5). Наша гошћа, списатељица,  Ана Драговић...