Select Page

ПОНОСИМО СЕ, ИМАМО ЧИМЕ

Written By

admin

Date

Jun 29, 2023

Са поносом вам представљамо ученика VII3, Андреја Самарџића  који је остварио завидне резултате на такмичењима из различитих области.

Андреј свему приступа темељно и посвећено, па је успех био очекиван. Ученик се посебно истакао из предмата српски језик, математика, географија, биологија, хемија и физика. Из свих предмета, ученик је прошао Општинска такмичења, Градска такмичења, а из пет предмета је имао пласман и на Републичко такмичење.

Из српског језика ученик је освојио друго место на Општинском и друго место на Градском такмичењу.

Из математике је био  други на Општинском, први на Градском и трећи на Републичком такмичењу. На Градском такмичењу је био први на листи, чак испред ђака Математичке гимназије.

Завидно место је остварио и на такмичењима из географије. Био је први на Општинском и Градском такмичењу, а трећи на Републичком такмичењу.

Опет први из хемије на Општинском и Градском такмичењу, а други из физике на оба нивоа такмичења.

Ученик је свестран, заинтересован за континуирано учење и стицање знања. Подједнако му иду природне и друштвене науке. Предано, марљиво и систематично приступа припремама за такмичење. Андрејева највећа подршка су родитељи, наствници и другови из одељења. Сви наставници и школа су поносни на овако изузетно дете у свему. Поред завидних резултата на такмичењима, Андреј је и добар друг и пријатељ.

Желимо му пуно успеха у даљем раду и школовању.

   Колектив Основне школе „Браћа Јерковић“ 

Повезане вести

Ликовно- литерарни конкурс „За сунчану јесен живота“
Ликовно- литерарни конкурс „За сунчану јесен живота“

 Ликовно-литерарни конкурс под називом“ За сунчану јесен живота“организовао је Црвени крст, општине Чукарица. У јакој конкуренцији радова ученика свих школа са општине Чукарица, следећи ученици наше школе су освојили награде: Литерарни радови од првог до четвртог...

Трка за срећније детињство
Трка за срећније детињство

У суботу 14.10.2023. године одржана је хуманитарна манифестација „ Трка за срећније детињство“, на Атлетском стадиону на Кошутњаку, у организацији Црвеног крста Чукарица. Учествовали су ученици свих школа са општине Чукарица. Ученици су се такмичили по разредима од...