Select Page

 ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Written By

admin

Date

Oct 24, 2023

Category

Одмах по сазнању о појави случаја шуге код једног ученика наше школе контактирали смо Градски завод за јавно здравље.

Школа  прати здравствено стање ученика и вршиће пријаву сваког новог случаја Градском заводу за јавно здравље.

Одељењске старешине и наставници  упућују ученике на то да је шуга контактна болест и да је веома важно одржавање личне хигијене, као и  неопходност редовног и  честог прања руку.

Све одељењске старешине су обавештене да упуте родитеље да уколико примете код своје деце било какве промене и симптоме ове болести обавесте одељењског старешину и школу.

Школа се у потпуности придржава свих мера, које је прописао Градски завод за јавно здравље, од 19.10. 2023.године. Стручне препоруке лекара о мерама превенције прослеђене су свим родитељима наше школе.

У школи се обављају пооштрене мере текуће дезинфекције свих просторија.

Школа поседује четири вертикална апарата за дезинфекцију руку, који су  исправни и доступни ученицима. Два апарата се налазе на улазу у школу, и по један на првом и другом спрату. Такође свака учионица има бочицу са распршивачем за дезинфекцију на бази алкохола.

Школа поседује потребне количине дезинфекционих средстава, како за дезинфекцију просторија и радних површина, тако и за дезинфекцију руку.

Школа свакодневно сарађује са Градским заводом за јавно здравље и обавештава га о здравственој ситуацији код ученика и запослених.

Овим путем вас обавештавам да  до овог момента нисмо добили сазнање о појави новог случаја заражености.

Захваљујем вам се на подршци и уложеним напорима да заједничким деловањем утичемо на све првентивне мере и активности, које доприносе спречавању ширења заразних болести у нашој школи.

                      Директор школе

                     Виолета Марковић

Повезане вести

ДАН ШКОЛЕ 14.НОВЕМБАР
ДАН ШКОЛЕ 14.НОВЕМБАР

Дан школе – 14.новембар је ове године обележен многобројним активностима и радионицама на нивоу целе школе. Гости су нам били предшколци из ПУ ''Весељко'', ПУ ''Бамбиноси'', ПУ ''Весела планета – Лане'', ПУ ''Дечји сан''. Специјални гост била је и наша позната глумица...

КВИЗИСТАРТ – ауторски пројекат школе
КВИЗИСТАРТ – ауторски пројекат школе

Наставили смо са ауторским пројектом школе – КВИЗИСТАРТ, јер нам је евалуација показала да се пројекат подједнако допао, како нашим ученицима и њиховим родитељима, тако и нашим учитељима. • КВИЗИСТАРТ је практични, едукативни модел активног учења, примењеног у...